English Site

Advokatfirman LA PARTNERS söker assistent

Om Advokatfirman LA PARTNERS

Advokatfirman LA PARTNERS är en medelstor affärsjuridisk advokatfirma i Malmö. Advokatfirmans partners har erfarenhet från några av Sveriges största advokatfirmor och verksamheten bedrivs i form av ett true partnership. Vi biträder främst ägarledda bolag men också flera börsnoterade bolag samt offentliga aktörer. Vi är inne i en expansiv fas och flyttar vid årsskiftet till nyuppförda lokaler nära Centralstationen i Malmö. Läs mer om firman på www.lapartners.se.

Vi behöver förstärka vår administration med ytterligare en assistent. Tjänsten kan efter överenskommelse avse en heltids- eller deltidsanställning.

Arbetsuppgifter

I din roll som assistent arbetar du med och stöttar bolagets jurister i deras dagliga arbete. Du kommer bland annat att arbeta med

• att svara i telefon och ta emot våra klienter
• ärendehantering (konfliktkontroll, upplägg, avslut och arkivering)
• dokumenthantering (kopiering, utskrifter och scanning)
• sammanställning och strukturering av material i både fysisk och digital form
• korrekturläsning och översättning
• hantering av dokument i Word, Excel och PowerPoint
• fakturering
• allehanda servicefunktioner som behövs för den allmänna driften av ett kontor

Vem är du

Du är en initiativrik och positiv person som gillar omväxlande arbete i ett stundtals högt tempo. Du är van att arbeta självständigt men är samtidigt en engagerad lagspelare som är rak och tydlig i din kommunikation. Du sätter en stolthet i ditt arbete och förstår vikten av att alltid hålla en bra servicenivå. Du är duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet. Vidare är du ordningsam, strukturerad och har en prestigelöshet som gör att du får saker gjorda, alltid med hög kvalitet. Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet från advokatfirma eller liknande administrativt arbete.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ett personligt brev och CV samt intyg från tidigare arbetsgivare till susanne.bjorklund@lapartners.se. Sista ansökningsdag är den 15 september 2017, men vi kommer löpande att utvärdera inkomna ansökningar och genomföra intervjuer för att kunna tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Susanne Björklund på telefon 070-622 85 52 eller via mail susanne.bjorklund@lapartners.se.