UPPDRAG

LA PARTNERS flyttar till nya lokaler och söker fler biträdande jurister

Uppdrag_blogpost

Advokatfirman LA PARTNERS är en medelstor affärsjuridisk advokatfirma i Malmö. Advokatfirmans partners har erfarenhet från några av Sveriges största advokatfirmor och verksamheten bedrivs i form av ett true partnership. Vi biträder främst ägarledda bolag men också flera börsnoterade bolag samt offentliga aktörer. Vi är inne i en expansiv fas och flyttar vid årsskiftet till nyuppförda lokaler nära Centralstationen i Malmö. Läs mer om firman på www.lapartners.se.

Vi söker nu ytterligare biträdande jurister. Vi söker både en junior jurist och en jurist med några års erfarenhet. Oavsett vilken av tjänsterna du söker ser vi det som meriterande om du är tingsmeriterad. För att komma i fråga för den mer seniora tjänsten bör du ha arbetat några år på advokatbyrå eller ha motsvarande erfarenhet från annat kvalificerat juridiskt arbete.

Vi ser att du, precis som vi, är juridiskt nyfiken och kreativ, söker utmaningar och ställer höga krav på resultat. Du bör ha goda betyg från juristutbildningen och goda kunskaper i engelska. Som person är du social, noggrann, flexibel och målinriktad. Vi kan erbjuda dig en trevlig och stimulerande arbetsmiljö med omväxlande arbetsuppgifter och intressanta klienter. Det är viktigt för oss att våra medarbetare har en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi tror att ett stimulerande och ibland krävande arbete kombinerat med en innehållsrik fritid ger oss bättre medarbetare som ger ett mervärde i organisationen både kompetensmässigt och socialt.

Tillträde sker efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 12 januari 2018. Vi går igenom alla ansökningar löpande. Skicka din ansökan i form av personligt brev och CV till annika.edmen@lapartners.se eller andreas.ekstrand@lapartners.se

Vid frågor om tjänsterna vänligen kontakta advokat Annika Edmén, tel 0724-028112 eller advokat Andreas Ekstrand, tel 0702-343160.