AKTUELLT

Advokatfirman LA PARTNERS söker biträdande jurist

Uppdrag_blogpost

Advokatfirman LA PARTNERS är en medelstor affärsjuridisk advokatfirma i Malmö. Advokatfirmans partners har erfarenhet från några av Sveriges största advokatfirmor och verksamheten bedrivs i form av ett true partnership. Vi biträder främst ägarledda bolag men också flera börsnoterade bolag samt offentliga aktörer. Vi har kontor i nyuppförda lokaler nära Centralstationen i Malmö. Läs mer om firman på www.lapartners.se

Vi expanderar och söker nu ytterligare en biträdande jurist. Den vi söker har arbetat några år på en affärsjuridisk advokatfirma och har erfarenhet av och intresse för kommersiella avtal. Vi ser därför gärna att du under dina år på en affärsjuridisk advokatfirma i stor utsträckning har arbetat med upprättande och förhandling av kommersiella avtal och/eller M&A.

Du ska också ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska samt att förmedla juridiska frågeställningar på ett lättillgängligt sätt. Som person är du social, noggrann, flexibel och målinriktad. Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö med omväxlande arbetsuppgifter och intressanta klienter. Det är viktigt för oss att våra medarbetare har en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi tror att ett stimulerande och ibland krävande arbete kombinerat med en innehållsrik fritid ger oss bättre medarbetare som ger ett mervärde i organisationen både kompetensmässigt och socialt.

Tillträde sker efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 22 oktober 2018. Vi går igenom alla ansökningar löpande. Skicka din ansökan i form av personligt brev och CV till annika.edmen@lapartners.se eller andreas.ekstrand@lapartners.se

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta advokat Annika Edmén, tel 0724-028112 eller advokat Andreas Ekstrand, tel 0702-343160.