AKTUELLT

Annika Edmén ny partner

Advokatfirman LA PARTNERS har glädjen att meddela att advokaten Annika Edmén rekryterats som ny partner. Annika Edmén är en erfaren affärsjuridisk rådgivare som innan hon anslöt till LA PARTNERS arbetade i över tio år på Mannheimer Swartling Advokatbyrå.

Annika är expert på IT- och teknikrelaterad juridik och har utöver det mångårig erfarenhet av att arbeta med klienter i frågor rörande leverans-, inköps- och samarbetsavtal samt i samband med joint ventures, förvärv och omstruktureringar av olika slag. Annika är en van förhandlare med stor affärsmässig känsla. Annika kommer att ansvara för LA PARTNERS nya verksamhetsområde IT, teknik och outsourcing och därutöver assistera LA PARTNERS klienter i avtalsförhandlingar och med löpande affärsjuridiska frågeställningar.

Det finns en hög efterfrågan på specialistkompetens inom IT-relaterad juridik och vi är mycket glada över att kunna förstärka och bredda firmans kompetens genom Annika Edmén som ny partner, säger Magnus Bernro, partner på LA PARTNERS. Annika passar väl in i vårt sätt att arbeta och hennes långa erfarenhet och expertkunskaper ger oss förmågan att ge högspecialiserad och värdefull rådgivning till klienterna. Vi är mycket glada och stolta över att hon accepterat vårt erbjudande att bli partner hos oss, säger Magnus Bernro.

Annika Edmén Advokat/Partner
annika.edmen@lapartners.se

Tel: +46 40 602 41 12
Mobil: +46 724 028112